Незабаром у Львові Міжнародний ветеранський турнір з волейболу

У Львові 26-27 лютого волейбольний клуб «Омега» буде проводити традиційний XV Міжнародний волейбольний турнір серед ветеранів, присвячений пам’яті О. Калітієвського, Б.Садирова та П.Джуринського за участю 19 команд з шести країн, зокрема, Болгарії, Литви, Польщі, Латвії та ін. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба міської ради.

У змаганнях візьмуть участь 13 чоловічих команд, з яких 9 у віковій групі 45+ і 4 у віковій групі 70+, та 6 жіночих команд (35+ ). Українські команди представлятимуть місто Львів (п’ять команд), Київ та Чернівці (по три команди), Вінниця, Хмельницький та Ізмаїл (по 1 команді).

«Львівські спортсмени-ветерани завойовують чимало медалей найвищого ґатунку на змаганнях різного рангу. Ми пишаємося, що вони продовжують підтримувати здоровий спосіб життя, фізичну культуру та спорт протягом усього життя.

Запрошуємо гостей та мешканців міста прийти та підтримати команди на міжнародному турнірі з волейболу серед ветеранів», - розповів Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Змагання відбуватимуться на базі універсального спортивного комплексу Міністерства оборони України за адресою: вул. Генерала Грекова, 1.

ВАТ «Львівський хімічний завод», Екіпіровочний центр «Спорт-Захід», Асоціація ветеранського волейболу України, Львівська обласна федерація волейболу та Львівський державний університет фізичної культури підтримують проведення заходу.

Шанувальників волейболу запрошують на змагання 26 та 27 лютого з 9.30 год. до 18.00 год.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 26 лютого о 14.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: