У Львові встановлюватимуть рекорд України із тяги трамваю зубами

26 лютого з 15.00 год. до 16.00 год. навпроти торгового центру «Скриня» (вул. Городоцька, 179) рекордсмен Олег Скавиш, на прізвисько «Тягнизуб», встановлюватиме рекорд України із тяги трамваю зубами. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

У 2012 році львівський силач уже протягував один трамвайний вагон, а зараз він прагне втілити у життя свої плани та протягнути 5-ти секційний трамвай «Електрон» дистанцією більше 5-ти метрів.

Основною метою проведення заходу є привернення уваги мешканців міста до проблеми окупації Криму, за підтримки громадської ініціативи «Крим SOS».

«У цей складний для нашої країни час ми всі маємо бути сильні, і саме з такою сильною нацією нам під силу подолати всі негаразди і повернути наш Крим», - заявив Олег Скавиш.

«Ми пишаємося, що у нашому місці є такі сильні люди, які є гордістю не тільки міста, а й всієї України. Сподіваємося, що наш рекордсмен встановить ще багато рекордів», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: