Завтра у Львові зустрінуться дипломати "Вишеградської четвірки" та України

У четвер, 25 лютого, до Львова приїдуть представники керівного складу зовнішньополітичних відомств Словаччини, Польщі, Чехії та Угорщини. Дипломати країн Вишеградської групи та України зустрінуться, щоб обговорити політичну ситуацію. Цього ж дня заступники міністрів закордонних справ п’яти держав візьмуть участь у "круглому столі" з енергоефективності, який відбудеться у "Львівській політехніці". У форматі "V4 + Україна" вони говоритимуть про успішний досвід та підтримку реформ.

Про це розповіла директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації Тетяна Шепіленко.

"Візит "Вишеградської четвірки" є дуже важливим не лише для Львівщини, а й України. Адже, окрім політичних питань, йтиметься про досвід, який здобули ці країни у сфері енергетики та реалізації енергоефективних проектів, - зазначила Тетяна Шепіленко. - Знаковим також є те, що цьогоріч у лютому виповнилось 25 років від дня створення Вишеградського об’єднання".

У рамках візиту 26 лютого про енергозбереження також йтиметься на двосторонньому українсько-словацькому "Ярмарку досвіду". Зокрема, експерти говоритимуть успішні проекти Словаччини з утеплення будинків, теплопостачання, вуличного освітлення, управління енергоресурсами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: