ФК "Карпати" офіційно орендували "Арену-Львів"

Сьогодні, 25 лютого, гендиректор ФК «Карпати» Юрій Дячук-Ставицький та директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський підписали офіційну угоду про оренду львівським клубом стадіону, який розрахований до завершення сезону і передбачає проведення 5 матчів у Прем’єр-лізі, інформує Дивись.Інфо.

Ціна оренди стадіону для одного матчу коштуватиме клубу 161 тис. грн. Ця сума є дещо меншою, ніж для інших команд - 200 тис., оскільки клуб на «Арені Львів» не проводитиме передматчевих тренувань, а на тренувальній базі в мст. Брюховичах.

За словами Юрія Дячука-Ставицького, що ФК «Карпати» після завершення поточного сезону клуб розраховує продовжити договір з «Ареною Львів».

«Керівництво ФК "Карпати" вирішило - для чого тримати команду, яка не виступає в єврокубках? Це нецікаво ні нам, ні вболівальникам. Клуб повертаються на «Арену Львів» з прицілом грати у наступному сезоні в Лізі Європи, а для цього клуб повинен виступати на арені, яка відповідає вимогам УЄФА», - сказав гендиректор.

Водночас на стадіоні Україна відбуватимуться матчі молодіжних команд львівського клубу.о

Денис Ринський сказав, що підписання договору справжнє возз'єднання, адже головна команда західного регіону повинна грати на найбільшому стадіоні Західної України.

«Ми неодноразово зустрічалися з керівництвом клубу і зрозуміли, що у нас спільні погляди і у наших відносинах немає протиріч. Ми дивимося в майбутнє і розуміємо, що головна команда західного регіону повинна грати на найбільшому стадіоні Західної України. У нас достатньо досвіду, оскільки за останні півтора роки на «Арені Львів» було проведено 35 футбольних матчів. Співпрацювати з "Карпатами" - це велика честь для нас», - сказав директор стадіону.

У поточному сезоні ФК «Карпати» проведуть на «Арені Львів» п’ять поєдинків Прем’єр-ліги – із «Динамо» (11 березня), з «Дніпром» (20 березня), із «Олександрією» (9 квітня), з «Говерлою» (23 квітня) та із «Шахтарем» (7 травня).

Перший матч на «Арені Львів» львів’яни проведуть вже 11 березня проти київського «Динамо». Початок зустрічі о 20.00. Найдешевший квиток коштуватиме ₴40. Дирекція «Арени Львів» запевнила, що для вболівальників організують доїзд із центру міста.

«В останній день місяця вболівальники зможуть замовити в онлайн-системі «Арени Львів» перепустки на матчі з "Динамо" і "Дніпром". А з 2-го березня квитки з’являться в касах «Арени Львів» та магазинах «Фанат». Варто зазначити, що цінова політика клубу не зміниться», - розповів керівник відділу маркетингу клубу Юрій Бойчук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: