Головного архітектора Львова Чаплінського хочуть перевірити на профпридатність

Головного архітектора Львова Юліана Чаплінського вимагають перевірити на відповідність займаній посаді. Про це йдеться у депутатському запиті депутата міськради Тараса Чолія, який той зачитав сьогодні, 25 лютого, під час засідання ради, передає кореспондент Львівського порталу.

Так, Юліана Чаплінського звинувачують у тому, що він ігнорує незаконні будівництва у Львові і не реагує на запити з приводу будівництва у історичній частині міста.

«Начальником управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради Юліаном Чаплінським ігноруються депутатські звернення щодо незаконних забудов. Так, на моє звернення, яке подано ще 04 лютого досі немає жодної відповіді, окрім того Юліаном Чаплінським було проігноровано брифінг, на який його запросили для надання пояснень з приводу фактів незаконного будівництва. Частково сприяє цьому безладу у сфері містобудування і те, що ще й досі не розпочала свою роботу Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові, яка згідно з Ухвалою № 4780 від 19.06.2015 року повинна була розпочати свою роботу ще 01.09.2015 року», – заявив депутат.

Відтак,  Юліана Чаплінського підозрюють у нехтуванні своїми обов’язками.

«Тому прошу провести перевірку на предмет відповідності займаній посаді начальника управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради Юліана Чаплінського», – йдеться у запиті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: