У Львові діє проект «На каву з поліцейським»

Цими днями у Львові набирає обертів проект "Моя Нова Поліція. Моя довіра", що реалізується ГО "Інститут Суспільних Ініціатив", патрульною поліцією Львова та бібліотеками міста.

Мета проекту - сприяння поглибленню реформи патрульної поліції та її позитивного ефекту шляхом побудови довірливих відносин між патрульними та жителями міста. Розмови з поліцейськими у форматі "живих бібліотек", зустрічі з метою інформування про досягнення реформи та її ключових аспектів, а також безпосереднє є спілкування, напевне, забезпечать швидку, а головне ефективну імплементацію реформи, а головне - розуміння громадою міста ролі патрульного поліцейського в забезпеченні порядку та побудови правової держави в Україні.

Окрім цього, організатори проекту спробують оживити книгозбірні та привернути увагу до різних можливостей, що можуть бути реалізовані в цих публічних просторах.

Проект «Моя Нова Поліція. Моя довіра» спрямований на побудову довіри та налагодження плідних стосунків між новою поліцією та громадянами, для яких вона працює і яких має захищати. Проект підвищуватиме обізнаність громадськості з таких питань, як зміна ролі поліції в рамках нового закону “Про Національну Поліцію” та практичний вплив нововведень на щоденне життя громадян.

Контакти: [email protected], +38093 7481475, http://.sii.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: