У Садового похвалились, що замовити довідку про склад сім’ї можна он-лайн

Відтепер довідку про склад сім’ї можна замовити, не виходячи з дому, – на сайті Особистого кабінету мешканця. Отримавши повідомлення від ЛКП, її можна буде забрати в будь-який зручний час, повідомляють у міському управлінні ІТ. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Торік управління провело на сайті міськради опитування щодо роботи Особистого кабінету мешканця, дослідивши найбільш та найменш затребувані послуги серед львів’ян. Тоді ж беззаперечним лідером стала послуга отримання довідки форми 2 про склад сім’ї, яку видають львівські комунальні підприємства, розповідає працівник управління Іван Коржов. «На сьогодні ми вже пропрацювали з усіма ЛКП та значно спростили процедуру отримання цієї послуги. Тепер довідку можна замовити он-лайн, на сайті Особистого кабінету мешканця. Після цього людина отримає повідомлення, що, скажімо, наступного дня її вже можна забрати в будь-який зручний час», – зазначає він.

Відзначимо, що станом на зараз замовити через Особистий кабінет мешканця можна майже 30 послуг. Цьогоріч цю кількість планують довести до близько 100.

Нагадаємо, Особистий кабінет мешканця працює за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: