На Львівщині відновили блокаду російських фур

26 лютого 2016 року активісти Всеукраїнського об’єднання «Свобода» разом з небайдужими громадянами розпочали акцію із блокування руху російського вантажного транспорту територією України.

Як повідомив очільник Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» Ярослав Когутяк, перші свободівці прибули до пункту митного пропуску «Порубне». За його словами, там також зосереджуються силовики – помічено два мікроавтобуса з бійцями Нацгвардії. Обласна організація «Свободи» оголосила максимальну мобілізацію членства для підтримки загальнонаціональної акції.

На Волині в Ратнівському районі поблизу пункту митного пропуску «Доманове», що біля кордону з Білоруссю, також зібралися націоналісти, серед них депутат облради свободівець Сергій Духницький. До націоналістів долучилися ветерани російсько-української війни з Камінь-Каширського району, зокрема Богдан Пташник. За потреби активісти зупинятимуть рух вантажівок держави-агресора.

На Львівщині свободівці розташувалися при в’їзді до міста Стрий. Як наголосив депутат Стрийської райради від ВО «Свобода» Мар’ян Берездецький, при виявленні вантажного транспорту держави-агресора йому перепинятимуть шлях.

На Закарпатті свободівці розташувалися на Верецькому перевалі (межа Львівської та Закарпатської областей). Відстежується ситуація на Ужокському та Яблуницькому перевалах. За словами керівника Закарпатської обласної організації ВО «Свобода» Ігоря Ващенка, із самого ранку 26 лютого на цих ділянках не помічено жодної російської вантажівки. За його словами, нині готуються мобільні групи, які контролюватимуть ситуацію вночі та в разі потреби зупинятимуть рух російських фур.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: