На кордоні з Польщею у двох громадян Німеччини вилучили медобладнання на понад 500 тисяч гривень

Незаконному ввезенню медичного обладнання на суму понад 500 тисяч гривень запобігли прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці у минулі вихідні. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ДПСУ.

Так, у суботу вночі прикордонники відділу «Краковець» ініціювали проведення додаткового огляду автомобіля «Ауді» під керуванням громадянина Німеччини. В транспортному засобі, що в’їжджав в Україну по смузі руху «зелений коридор», а відповідно не декларував ввезення жодних товарів та предметів, спільною прикордонно-митною групою було виявлено пакунки із медичним обладнанням. Всього в багажному відділенні автомобіля чоловік перевозив п’ять маршрутизаторів фірми «SOPHOS» та «НР» на загальну суму оцінки майже 325, 5 тисяч гривень.

Того ж дня у цьому ж пункті пропуску інший громадянин Німеччини намагався ввезти в Україну по «зеленому коридору» медичне обладнання 12 найменувань. Його автомобіль «Мерседес» прикордонники теж скерували на додатковий огляд, під час якого було задокументовано спробу незаконного ввезення медобладнання на загальну суму понад 198 тисяч гривень.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: