Патрульні затримали осіб, яких підозрюють у розбещуванні неповнолітнього у Львові

На 102 надійшов виклик на Городоцьку,234 від громадянина, про те, що під його дверима невідомі особи стукають у двері. Коли патрульні приїхали на місце, то з‘ясувалося, що це сусіди.Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції міста Львова.

Вони розповіли, що у цій квартирі живуть люди,які займаються жебрацтвом і там є неповнолітній, який не перебуває в жодних родинних стосунках із зазначеними людьми.

Також сусіди повідомили, що можливо хлопчика розбещують. Негаючи часу патрульні вирішили перевірити дану інформацію. У квартирі знаходилися троє дорослих і хлопчик. Особа 1968 р.н. притягалася до відповідальності за згвалтування та крадіжки. Ще один чоловік 1989 р.н. , який також притягався за крадіжки.

Зараз має інвалідність і жебракує. Також жінка 1979 року народження, яка теж притягалася за крадіжці. Та хлопчик 2002 р.н. приїхав туди з Кам‘янко-Бузького району.

Неповнолітній розповів патрульним, що мав статеві відносини з особою 1968 р.н.

Даний факт підтвердила і присутня жінка. Хлопчик повідомив, що познайомився через соцмережі з вказаним громадянином ще у 2013 році. Чоловік приїжджав до них додому і допомагав по господарству.

У Львів його відправила мама відвести продукти.На місці працювали слідчі. Згодом сталося відомо – ймовірно другий чоловік теж був причетний до розбещення неповнолітнього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: