У львівських ресторанах запровадять «шахове меню»

З нагоди проведення Чемпіонату світу з шахів серед жінок у Львові, у деяких закладах харчування запроваджують «шахове меню». Також у деяких закладах будуть розміщені шахові дошки, цікаві меседжі китайською мовою. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

У ресторані готелю «Дністер», у загальне меню добавлять:“Французький салат з грінками” – хрумкі золотаві грінки з французького багета, смажений бекон, перепелині яйця-пашот, сир Пармезан, салат мікс та в’ялені помідори Чері; заправка з додаванням діджонської гірчиці, “Качина грудка на овочевій подушці” – подається з соусом “Теріякі”, ”Ніжне шоколадне тістечко з малиною” – Чарівне поєднання шоколадних коржів з шоколадним кремом та свіжою малиною.

У кав’ярні «Львівська майстерня шоколаду» появляться шахова дошка з 3D шахами, льодяники з шахами, а також рублена карамель з шахами всередині.

У ресторанах «Кумпель груп», а саме у ресторація «Бачевських», що на вул. Шевська, 8, у «Кумпель», що на вул. Чорновола, 26, а також у «Кумпель» на пл. Соборна, 2, меню буде повністю перекладене, а також у ресторанах «Голодний Микола», що на вул. Стрийська, 352, у ресторації «Бачевських» та у «Кафе 1» будуть розміщені шахові дошки.

У кав’ярні «Креденс кафе» будуть розміщені підбадьорюючі меседжі на китайській мові, такі як, шахістам привіт, королева вперед, вітання вболівальникам шахів, вітаємо на Чемпіонаті Світу з шахів у Львові, хто стане наступною королевою, матч за звання Чемпіонки світу з шахів, вболівай за Марію Музичу.

Нагадаємо, що Матч за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок між чинною чемпіонкою, львів’янкою Марією Музичук та претенденткою на титул китаянкою Хоу Іфань – відбудеться вперше за історію незалежності України у Львові, в період з 1 до 18 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: