Екс-керівника ДМС Львівщини перевірять на корупцію

Роботу екс-керівника Державної міграційної служби Львівщини Володимира Бабунича потрібно негайно перевірити на предмет корупційної діяльності.

Про це заявив заступник керівника Львівського обласного осередку партії «Народний контроль» Володимир Саврук.

«Трохи більше місяця тому ми через наш телевізійний проект «Громадський рух «Народний контроль» показали, що після Майдану у ДМС відбулися «косметичні» зміни. Відтак обурення громадян на якість надання послуг у міграційній службі щодня зростає в геометричній прогресії», – каже Володимир Саврук.

Журналісти  «Народного контролю» довели, що у львівських відділеннях вимагали платити за послуги, які на законодавчому рівні є визнанні безкоштовними. Зокрема, йдеться про звичайне заповнення бланків.

«Ми ініціювали встановлення у відділення ДМС табличок з інформацією про можливість заповнення документів безоплатно», – наголосив Саврук.

Зараз «Народний контроль» вимагає, аби правоохоронці негайно дали оцінку роботі екс-керівника ДМС Львівщини Володимира Бабунича.

Водночас секретар Антикорупційного комітету  ВРУ, лідер «Народного контролю» Дмитро Добродомов уже звернувся до голови Державної міграційної служби Максима Соколюка з проханням провести відкритий та прозорий конкур на заміщення посади керівника ДМС Львівщини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: