Концертом у Львові Віктор Павлік відсвяткує подвійний ювілей

21 березня відомий український співак Віктор Павлік дасть у Львові, на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької, великий ювілейний концерт у супроводі естрадно-симфонічного оркестру Lviv Jazz Orchestra. Початок – о 19:00.

Pavlik_a2

Ювілеїв у Віктора Павліка цьогоріч аж два: особистий - 50 років, і професійний - 30 років на сцені. Відтак святкувати співак планує масштабно: каже, що хоче за рік встановити новий рекорд – дати по Україні мінімум 300 концертів. «Мені цікаво скупатися у всій Україні – виступати не тільки в обласних, а й у найвіддаленіших районних центрах», - зізнається артист.

Концерт 21 березня у Львові - другий у серії великих святкових концертів Віктора Павліка. Перший відбувся усередині лютого на головній сцені країни – у Національному палаці мистецтв «Україна» в Києві. Повний зал прихильників творчості Павліка разом із ним співав хіти «Афіни, Київ і Стамбул», «Ні обіцянок, ні пробачень», «Ти подобаєшся мені»… Загалом у концертній програмі прозвучало 20 пісень, які співак виконав у супроводі естрадно-симфонічного оркестру Збройних Сил України під керівництвом Дмитра Антонюка. Ці два десятки пісень Віктор обіцяє повторити і для львівської публіки. «Це пісні, які знає і любить вся Україна», - зауважує він.

Після Львова, на початку квітня, ювілейні концерти Віктора Павліка відбудуться у Дніпропетровську, Кривому Розі, Запоріжжі...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: