На Львівщині розпочалися змагання V Спортивних ігор школярів України з баскетболу

Сьогодні на базі Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи розпочався зональний етап V Спортивних ігор школярів України з баскетболу серед дівчат. Визначити кращих, які будуть представляти регіон у фіналі змагань, приїхали команди Рівненської, Івано-Франківської та Чернівецької областей. Звісно, за вихід у фінал із також змагатиметься і команда господарів – баскетболісток Львівської області.

Першість традиційно розпочали із урочистого параду-відкриття. Із теплими словами вітань до учасників звернулися начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович та головний суддя змагань, голова федерації баскетболу Львівщини Ігор Савицький.

Протягом першого дня змагань, які триватимуть до 5 березня, визначилися і перші фаворити. Так, команда школярок Львівщини обіграла збірну Івано-Франківського регіону з рахунком 69:39. В свою чергу юні баскетболістки Рівненщини впевнено здолали суперниць із Чернівців з рахунком 85:31. Зональні змагання проводяться по коловій системі в одне коло, тож уся боротьба ще попереду.

Нагадаємо, що V Спортивні ігри школярів України проводяться з метою активізації фізкультурно-масової роботи в усіх ланках системи фізичного виховання, масового спорту і спорту вищих досягнень; впровадження фізичної культури і спорту в повсякденний побут юнаків та дівчат, зміцнення їхнього здоров'я, підготовки молоді до життя і трудової діяльності тощо.

Бажаємо учасницям змагань успішної боротьби та яскравих перемог!

Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: