У Львові матір до смерті побила свою дворічну доньку

Вирішується питання про перекваліфікацію кримінального провадження із «злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною» на «умисне вбивство». Про це повідомили у прес-центрі НП у Львівській області.

Вчора, 1 березня, о 17.27 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що, прибувши на виклик у одну з квартир будинку по вулиці Янки Купали, він виявив тіло малолітньої дівчинки без ознак життя. На думку медиків, дитина могла померти насильницькою смертю. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

«Встановлено, що померла – дворічна дівчинка. Дитина проживала у квартирі разом зі своєю 31-річною матір’ю, сестрою-близнючкою та трирічним братом. Тіло було скеровано на судово-медичну експертизу, під час якої встановлено, що смерть дівчинки настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми», - повідомив заступник начальника Шевченківського відділу поліції підполковник поліції Роман Дзюдзь.

Під час опитування матері правоохоронці з’ясували, що того дня, близько десятої години ранку, жінка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побила доньку та лягла спати. Прокинувшись, вона виявила, що дитина не подає ознак життя та викликала додому бригаду швидкої медичної допомоги.

«Поліцейські також запропонували матері пройти експертизу. За висновками медиків, вміст алкоголю у її крові перевищував два проміле», - зазначив Роман Дзюдзь.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ст.166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка або піклування) КК України. Вирішується питання про перекваліфікацію кримінального провадження згідно ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: