У Львові п'яні водії сполучення Одеса-Гданськ розбили автобус і пропонували хабар поліції

Вночі на 3 березня львівські патрульні зупинили автобус сполученням Одеса-Гданськ, який їхав до Польщі через Львів, обидва водії були п’яними. В салоні було близько 60 пасажирів. Одна з пасажирок викликала поліцію після ДТП на автовокзалі, повідомляє Дивись.Інфо.

Про імовірно нетверезих водіїв автобуса з міжнародних перевезень поліції повідомила жінка, яка також мала їхати цим автобусом разом із трьома своїми дітьми, передає прес-служба патрульної поліції Львова.

За її словами, на автовокзалі на вул. Стрийській водій автобуса скоїв ДТП: врізався у другий поверх автовокзалу, при цьому розбивши вітрове шкло. Побачивши це, жінка передумала сідати в автобус, відтак викликала поліцію.

Водночас голова ГО «Варта1» Ігор Зінкевич пише, що пасажири після випадку на автовокзалі просили водіїв не їхати, однак вони проігнорували прохання. Він також повідомив, що водії – громадяни України, жителі Одеси.

Патрульні зупинили автобус на вул. Стрийській у Львові (біля заправки WOG). Водій зазначив поліції, що автобус їде до Варшави. Обидва водії були з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Зрештою, драгер підтвердив це.

У водія, який був за кермом, за даними поліції, перевірка на драгері показала 0.73 проміле алкоголю в крові (при нормі 0.2), у його напарника – 0.5 проміле. Водій запевнив, що такий результат може бути внаслідок того, що він користувався ополіскувачем для ротової порожнини.

По дорозі в лабораторію на експертизу один з водіїв спробував домовитися з патрульними, пропонував навіть 1000 злотих хабара, проте даремно.

Згодом п’яних водіїв замінили (перевізник надав інших людей), тож автобус поїхав далі.

https://youtu.be/s5Am4aJHZ-M

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: