Футбольний рік для "Арени Львів" складається благополучний, - Ринський

Про це сьогодні, 4 березня, під час прес-конференції на «Арені Львів» про підсумки 2015 – перспективи 2016 року розповів директор Денис Ринський, інформує Дивись.Інфо.

За його словами, футбольний рік складається благополучним, адже окрім футбольних матчів за участю «Шахтаря« та «Карпат», планується проведення двох матчів жіночої збірної України і ще безліч спортивних подій.

«8 квітня відбудеться товариський матч національної жіночої збірної проти Албанії, а вже 7 червня - проти збірної Греції. Також 22 травня відбудеться спаринг відомого українського футболіста, а зараз тренера Олега Лужного, на який він запросив колишніх одноклубників і теперішніх ветеранів лондонського "Арсеналу" і київського "Динамо", - сказав Ринський.

Також Денис Ринський додав, що 15 травня відбудеться товариський матч ветеранів України та Польщі «Орли Гурського» і 3 липня яскравий фінал дитячо-юнацької футбольної ліги.

Зазначимо, що відбудуться і інші яскраві змагань, а саме заплановано чемпіонат України з дріфтінгу (4-5 червня) та фестиваль екстремальних видів спорту «Х Арена» (15-17 липня).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: