На Львівщині шахрай обдурив підприємця на 150 тис грн

Наразі поліція розшукує зловмисника, інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

У Кам’янці-Бузькій до відділення поліції звернувся 56-річний керівник приватного підприємства, у якого напередодні невідомий видурив партію цукру загальною вартістю у 150 000 грн.

Як йдеться в повідомленні, кілька днів тому до підприємця зателефонував чоловік, який мав намір придбати 20 тонн цукру. Після узгодження всіх нюансів підприємець відправив вантажівку за товаром, який мали доставити з заводу на склад у Дрогобицькому районі. Туди ж власним автомобілем поїхав і удаваний клієнт.

Дорогою назад зловмисник зупинив вантажівку і повідомив водієві, що має покупця у Львові на половину партії цукру, який вже зараз готовий забрати товар.

Отримавши дозвіл від свого керівника, водій зупинився у селі неподалік Львова. Там було перевантажено 10 тонн цукру на іншу машину, а решту водій повіз за місцем призначення, де клієнт і мав розрахуватися. При цьому аферист поїхав уперед, сказавши, що чекатиме водія у на складі. Проте за вказаною адресою покупця не було, а на складі повідомили, що вперше чують про поставку якогось цукру.

Загальна кількість продукції, яку видурив аферист у підприємця, становить 10 тонн вартістю 150 000 гривень. Правоохоронці зараз встановлюють обставини події та особу зловмисника. За фактом відкрите кримінальне провадження за ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: