П’яту партію Чемпіонату світу з шахів серед жінок відкриє Руслана Лижичко

Відомі львів`яни підтримують українку Марію Музичук на Чемпіонаті світу з шахів серед жінок, що відбувається у Львові з 1 до 18 березня. Відтак, у всіх партіях право першого ходу отримують почесні львів’яни. 8 березня таке право матиме відома українська співачка Руслана Лижичко. Як розповів Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, співачка залюбки погодилась приїхати до Львова, аби підтримати Марію Музичук.

«Руслана радо погодилась приїхати зробити перший хід і підтримати нашу шахову королеву Марічку Музичук», - розповів Андрій Москаленко.

Нагадаємо, раніше право виконати почесний перший хід у партії отримали Андрій Садовий, 6-річна Калина Фурманова, Ярослав Грибальський, Валерій Сушкевич, Ігор Юхновський, 11-класник Андрій Рабець, Іван Вакарчук та Святослав Вакарчук.

Відповідно до графіку, 8 березня перший хід білими шахами належить українці Марії Музичук. Передбачається, що Чемпіонат складатиметься з 10 партій. Відтак, Руслана Лижичко відкриє п’яту партію, що стане серединою Чемпіонату світу з шахів серед жінок у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: