AIESEC у Львові запрошує студентів, які бажають вільно спілкуватися англійською, в «Language School»

З 4 квітня до 20 травня міжнародна організація AIESEC у Львові організовує «Мовну школу» для студентів. Навчання проводитимуть іноземні стажери, які приїдуть, щоб поділитися своїм досвідом.

«Учасники проекту матимуть можливість не лише покращити свій рівень англійської, але й дізнатися про культуру та звичаї інших країн безпосередньо від їх жителів», - зазначають організатори.

Під час занять студенти розмовлятимуть виключно англійською мовою, обговорюючи актуальні теми. Як показує практика, вкінці курсу молоді люди набагато впевненіше розмовляють іноземною мовою та, звичайно, знаходять друзів з різних куточків світу.

Наталя, що вже була учасницею «Language School», ділиться враженнями: «Найкращий спосіб для студентів подолати мовний бар'єр у невимушеній атмосфері - спілкування з однолітками із різних країн. Також це можливість знайти друзів у різних куточках світу. Час, проведений у «Мовній школі», ніколи не є марно проведеним, тому що, навіть не знаючи англійської на належному рівні, в процесі спілкування ти починаєш думати цією мовою і в тебе з'являється реальний стимул покращити її».

Ще одна учасниця Соломія розказує: «Цієї зими я вперше відвідала «Language School» від організації AIESEC. Відверто кажучи, мені дуже сподобались ці мовні заняття! Найперше тому, що я мала можливість практично розвинути свій рівень англійської, подолати мовний бар'єр та поспілкуватись з іноземними волонтерами зі всього світу. Саме такі практичні заняття допомогли мені досягнути мети – вільне спілкування англійською мовою. Окрім цього, дізналась багато цікавої та корисної інформації, яку підготували стажери, та подискутувала на різні теми».

Базова ціна курсу: 500 гривень.

Якщо ви берете іноземного стажера за програмою «Host Family», участь у «Language School» є безкоштовною. А це ще більш чудова можливість спілкуватись англійською 24 години на добу та відчути іншу культуру у себе вдома.

За деталями звертайтесь: Олена Шевченко – організатор проекту, +38 050 238 41 77.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: