Пояснюючи світ через медіа. Почалася реєстрація на IV Lviv Media Forum

Сьогодні, 9 березня, стартує реєстрація на ІV Львівський медіафорум. Найбільша подія у сфері медіа в Україні відбудеться 26-28 травня. Цьогоріч центральною темою стане уміння розповідати історії.

Понад 700 журналістів, експертів, аналітиків, медіаменеджерів, блогерів, видавців і студентів з різних країн світу об'єднає ІV Львівський медіафорум. Протягом трьох днів у Львові провідні фахівці медіаіндустрії з України, Польщі, США, Великої Британії, Німеччини, Росії, Швеції, Латвії та інших країн визначатимуть головні тенденції розвитку медіа в Україні та світі, розповідатимуть про роботу у глобальних конфліктах, а також шукатимуть відповідей, чи зможе ринок забезпечити фінансову незалежність медіа.

На учасників чекають ще більше спеціалізованих майстер-класів з розслідувальної, економічної та культурної журналістики, сторітелінгу, репортажу, цифрової журналістики, фотографії, а також тренінг з розвитку локальних медіа.

Серед спікерів цьогорічного медіафоруму британський журналіст і письменник Бен Джуда, американський дослідник медіа Крейг ЛаМей, російський медіаменеджер і колумніст Міхаіл Зигарь, кореспондентка CBS News Елейн Кобб, російський медіаексперт Леонід Бершидський, володар Премії «World Press Photo-2013» Пол Гансен, лауреат Пулітцерівської премії Денніс Чемберлін, головна редакторка Hromadske International Наталя Гуменюк, розслідувальниця Наталя Седлецька, редактор видання «Новое Время» Віталій Сич, медіаекспертка Тамара Бабакова, головний редактор Platfor.ma Юрій Марченко, ведуча Громадського Радіо Ірина Славінська та інші. Більше про спікерів цьогорічного медіафоруму дізнавайтеся на офіційному сайті.   

На IV Lviv Media Forum також відбудеться традиційне вручення Премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» і традиційна Лекція Свободи.

Як і минулоріч, медіафорум відбудеться за підтримки Представництва ЄС в Україні, проекту «Mymedia», посольств і міжнародних фондів. Зі сторони бізнесу цьогорічним генеральним партнером стане інвестиційна компанія Dragon Capital.

«Я завжди був упевнений, що без сильних незалежних медіа в країні не може бути сильної демократії, а без сильної демократії не буде сильної економіки. Так як я живу і працюю в Україні, я відчуваю відповідальність за всі процеси, що тут відбуваються, і намагаюся прикладати максимум зусиль для того, щоб країна займала не останнє, а перше місце в регіоні за економічним розвитком. Один із способів досягнення цієї мети — підтримка вільної журналістики в Україні. Будь-який бізнесмен, зацікавлений в зростанні капіталізації свого бізнесу, повинен бути зацікавленим в сильних і вільних медіа», - говорить генеральний директор інвестиційної компанії Dragon Capital.

Події у межах IV Lviv Media Forum відбуватимуться на стадіоні «Арена Львів» та у середмісті.

Реєструйтеся і слідкуйте за оновленнями ІV Lviv Media Forum на офіційному сайті.

Організатори: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики УКУ. За сприяння Львівської міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: