У Львові п'яний водій побив поліцейського

Як повідомляє патрульна поліція Львова, у Львові по вул. Студентській патрульні виявили автомобіль "Range Rover", який перебував в орієнтуванні, та під час оформлення протоколу водій напав на поліцейського. 

На вимогу працівників поліції зупинитись та на ввімкненні проблискові маячки червоних та синіх кольорів водій не реагував. Автомобіль вдалося зупинити на вул. Мучній 30, де водій відмовлявся виходити з позашляховика, однак завдяки наполегливості поліцейських він все ж погодився вийти з авто.Також чоловік відмовлявся пред'являти будь-які документи, мовляв, надасть їх винятково в Личаківському ВП.

У Львові п'яний водій крутезного авто побив копа - фото 1

Прибувши у відділ поліції, водій і там не хотів пред'являти жодних докуметів. Завдяки кмітливості поліцейських, особу вдалося встановити, ним виявився львів'янин 1973 р. н., який в 2015 році балатувався у Львівську міську раду. Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння і від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп'яніння відмовився.

У висновку на затриманого складено два адмінпротоколи за ст.130 ч.1 (Керування в стані сп'яніння) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню) КУпАП, а також винесено дві постанови за ст.126 (Відсутність відповідних документів на право керування ТЗ) та ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку).

У Львові п'яний водій крутезного авто побив копа - фото 2

Під час оформлення даних адмінматеріалів він спробував зіпсувати протокол про керування в стані алкогольного сп'яніння. Погрожував звільненням. Тоді чоловік напав на одного з працівників поліції, завдавши декілька ударів у плече та в голову. Поліцейський зняв побої в медзакладі. Тепер чоловіка очікує відповідальність ст. 345 ч. 2 ККУ (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) та ст. 342 ККУ (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: