У Садового хочуть "освоїти" на ремонті вулиці Садової 25 мільйонів

Радник міського голови з питань влаштування велоінфраструктури Олег Шмід під час прес-конференції, 9 березня, повідомив, що вулицю Садову намагатимуться зробити зручною для всіх учасників дорожнього руху. Наприкінці березня зроблять проектно-кошторисну документації, а роботи планують розпочати у другій половині травня, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Дорожню частину вулиці розширять на 1 м та заберуть делініатор, який був встановлений позаторік як пожежний метод боротьби зі стихійним паркуванням.

«Це було точкове рішення, але на той момент – виправдане. Адже коли там був візовий центр, то стихійне паркування практично затрамбувало цю вулицю, проїзд там був неможливий, і цим делініатором вирішили точкову проблему», – сказав Олег Шмід.

сад

Роботи планують закінчити в цьому році.

«Проект закінчать розробляти наприкінці березня. Очікується, що роботи розпочнуть в кінці травня, адже ще 1,5 місяця будуть тривати тендерні процедури. За підрахунками, вартість проекту складе 20-25 млн грн. Поки що у бюджеті на ремонтні роботи закладено 9 млн грн», – відповів на запитання журналіста Дивись.Інфо про витрати Олег Шмід.

До робіт долучаться і підприємці. Зокрема, за власні кошти вони облаштують бокові заїзди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: