В рамках благодійної акції, діткам бійців АТО влаштували «солодкий» майстер-клас

Минулого тижня, 3 березня, управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, спільно з Львівською майстернею шоколаду, організували безкоштовний майстер-клас з виготовлення цукерок із шоколаду для 15 дітей з сімей загиблих і постраждалих учасників АТО. Захід організували в рамках благодійної акції «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний».

У Львівській майстерні шоколаду дітям роздали спеціальну форму шоколатьє. Потім кондитери провели діткам вікторину, в якій прозвучали цікаві факти з історії виникнення шоколаду. Під час вікторини дітки дізнались про властивості цього смаколика та його різновиди.

«Під час майстер-класу кожен учасник отримав форму шоколатьє та всі необхідні атрибути для приготування шоколадних шедеврів власноруч і для того, щоб відчути себе героями шоколадного дійства. Крім того, діти дізналися історію виникнення шоколаду, цікаві факти про споживання шоколаду, а також безліч корисних порад від професійного шоколатьє у вигляді вікторини. Кожен учасник майстер-класу отримав в подарунок власні шоколадні вироби. Дякую адміністрації Львівської майстерні шоколаду за підтримку у проведенні заходу», - зазначила Наталія Демкович, начальник управління соціального захисту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: