Львівщина надасть пропозиції для британських інвесторів

Львівська ОДА представить підприємцям Великої Британії конкретні пропозиції інвестиційних проектів. Про це, а також двосторонню співпрацю йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Джудіт Гоф, передає прес-служба ЛОДА

Передусім Джудіт Гоф розповіла, що це її перший візит до Львова,  оскільки  вона обійняла посаду Посла Великої Британії в Україні у вересні 2015 року.

Джудіт Гоф відзначила, що Львівщина є однозначно тією областю, яка має усі умови для залучення інвестицій. "Але я б також хотіла, щоб український бізнес експортував свої товари у Велику Британію", - зазначила Посол.

Серед іншого присутні поспілкувалися щодо проблеми російської агресії.

Очільник області запросив британських військових взяти участь у спільних  навчаннях  на Львівщині, відзначивши при цьому, що їх досвід був би корисним для  українських захисників. "Українській армії потрібна зброя, - сказав  Олег Синютка. -  Ми не готуємося воювати на території іншої держави, ми захищаємо свою".

За словами, Надзвичайного та Повноважного Посла, Великобританія однозначно на стороні України. "Ми знаємо, що ви жертва агресора в особі Росії, - наголосила вона. - Ми і надалі підтримуватимемо вашу боротьбу за суверенне майбутнє".  За її словами, Великобританія і в подальшому допомагатиме Україні, зокрема організовуватиме  спільні навчання для військових та прийматиме у себе українських солдат на лікування, а також підтримуватиме українську державу на шляху боротьби з корупцією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: