Ці звинувачення є аморальними і безпідставними, - Гриценко про своє вінчання у Москві

Про це сьогодні, 10 березня, під час прес-конференції сказав лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, інформує Дивись.Інфо.

За його словами, звинувачення у непатріотизмі через його вінчання у церкві Московського патріархату є аморальними і безпідставними.

«Відверто. Я не думав, що у Львові, у місті, яке за багатьма показниками найбільш наближене до Європи, постане питання - хто до якої церкви ходить. Все таки ми в Європу рухаємося, а не назад до більшовизму. У Європі людина, її права і свободи - це головне для держави. Ми з дружиною - Юлією Мостовою, повінчалися в Українській православній церкві, у якій були хрещені ми, наші батьки і діти. Ми не поїхали хреститися до Російської православної церкви, а пішли до Української православної церкви, прихожанами якої є мільйони українських громадян, у тому числі ті, які загинули на Майдані і ті які зараз на фронті. Це наш вибір, і я вважаю, треба поважати вибір людини. Вважаю, не може бути поділ на правильні чи неправильні церкви», - сказав Анатолій Гриценко.

Також він додав, що ті, "хто у соцмережах звинувачують мене і дружину у підтримці Путіна, підтримці ворога - ці люди самі без Христа".

Нагадаємо, що Анатолій Гриценко повінчався зі своєю дружиною, яка є головним редактором видання «Дзеркало тижня» Юлією Мостовою, 6 березня у церкві Московського патріархату.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: