З Дубневичів не можна робити монстрів, - Синютка

Керівник Львівської області Олег Синютка в інтерв’ю «ЦензорНет» розповів про братів Дубневичів і їхній внесок в рейтинг БПП, пише Дивись.Інфо.

«І знаєте, я не хочу ідеалізувати Дубневичів. Але однозначно з них не можна робити монстрів, які все хочуть прибрати до рук, розікрасти чи ще щось. Я на 99,9% впевнений, що БПП не отримала б найбільшої підтримки, якщо б це не була спільна робота і народних депутатів від БПП, і голови обласної адміністрації, який очолював список БПП, і, відповідно, тих людей», - розповів О. Синютка.

«Серед одного мільярда гривень інвестиційних проектів Львівщина отримала 240 мільйонів. І ці 240 мільйонів Львівщина не отримала б, якщо б не лобізм Богдана Дубневича. І зрозуміло, що, лобіюючи це питання, він лобіював на дорогу, яка проходить через його виборчий округ. Але ця дорога в поганому стані! Цю дорогу все одно треба робити. І ми кошти від митних платежів вже не будемо скеровувати на цю дорогу, а зосередимося на діаметрально протилежному напрямку: Бродівському і Сокальському районах, на дороги Броди-Радехів-Червоноград», - наголосив керівник Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: