Львівські податківці виявили фіктивне підприємство, з яким працювали райадміністрації Львова

Працівники Державної фіскальної служби виявили фіктивне підприємство, яке укладало договори на ремонт доріг та тротуарів з кількома районними адміністраціями Львова. Про це повідомляє прес-служба головного управління ДФС у Львівській області.

«Працівниками управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДФС у Львівській області проведено дослідження фінансово-господарської діяльності ТзОВ «К» щодо отримання державних коштів та їх подальшого використання протягом 2015 року. Встановлено, що на підставі укладених договорів з окремими районними адміністраціями Львова та вищим учбовим закладом ТзОВ «К» проводило роботи з капітального ремонту дворів, внутрішньоквартальних доріг, тротуарів вулиць м.Львова, поточний ремонт аварійної частини даху гуртожитку», – йдеться у повідомленні ДФС.

Там уточнюють, що у 2015 році це підприємство отримало з бюджету 2,6 млн. гривень, з яких перерахувало 250 тис. грн на рахунки кількох інших фірм щодо яких проводиться досудове розслідування за ознаками фіктивного підприємництва.

За матеріалами дослідження роботи ТзОВ «К» районний відділ поліції ГУ Національної поліції у Львівській області вніс в ЄРДР кримінальне провадження за ч.4 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: