На Угерському спиртзаводі виникли сутички, - подробиці

Триває конфлікт на Угерського спиртзаводі поблизу Стрия. Як повідомляється на сторінці Варта1 у Facebook, колишнє керівництво, яке вже не має права за документами перебувати на заводі і керувати ним, вжило насильницькі методи, щоб не допустити новопризначеного керівника до роботи. При цьому новий керівник Андрій Гнатуш представив документи про своє призначення.

варта

«На місце прибула поліція, яка майже не втручалась в події. Ми приїхали на прохання місцевих людей, які подзвонили і сповістили, що йде рейдерське захоплення», – повідомив йдеться у повідомленні Варта1.

«новий керівник написав заяву в поліцію (почерк не розбірливий, тому передаємо суть заяви; «Я, Гнатуш Андрій Іванович, відповідно до Наказу #31-к від 11.03.2016р. був призначений з 12.03.2016 виконуючим обов’язки директора ДП “Угерський спиртовий завод”. Проте, при спробі потрапити на своє робоче місце 12.03.2016 невідомі особи спортивної тілобудови під керівництвом заступника директора Онишко почали чинити опір шляхом застосування грубої фізичної сили, супроводжуючи лайкою та погрозами фізичної розправи! В ході потасовки на території спиртзаводу мені було завдано тілесні ушкодження та витурено за межі заводу», – інформує Варта1.

док1

док2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: