У Львові відбудеться пішохідний ЛГБТ-квест

У Львові 19 березня в рамках Фестивалю рівності відбудеться пішохідний ЛГБТ-квест. Його учасники пройдуть місцями, що пов'язані з ідеями рівності та свободи. ЛГБТ-квест стане першою подією дводенного Фестивалю рівності, який у Львові відбуватиметься вперше, пише Захід.нет

«На вас чекає пішохідний маршрут Львовом, де кожна локація пов'язана з ЛГБТ, ідеями рівності та свободи. Подивіться на місто під новим кутом, адже у Львові є місце і шанс для кожної людини!» – повідомляють організатори квесту на сторінці у фейсбуці.

Під час Фестивалю рівності відбудуться покази фільмів, що раніше не демонструвалися в Україні, фотопректів, перфоманси українських артистів, соціальний театр, TEDtalk, а також вечірка.

«Фестиваль рівності – це майданчик для поєднання культури, креативу та соціального активізму, це простір та інтерактивна дискусійна платформа для різноманітних ідентичностей. Ми щиро хочемо зробити Фестиваль рівності щорічною подією в Україні, яка б об’єднувала людей у їх різноманітності та єдності у боротьбі з упередженнями та дискримінацією. Ми прагнемо жити у суспільстві, де існує діалог та відсутнє насильство», – зазначають організатори.

Зазначимо, що у грудні минулого року Фестиваль рівності також відбувся у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: