У тестовому режимі запрацював новий туристичний інтернет-портал Львівщини

Інформацію про всі туристично-привабливі місця, інфраструктурні об`єкти, заклади проживання, харчування, туристичні фірми, агросадиби, фестивалі, культурні події та корисні супровідні дані про регіон тепер можна знайти на сайті lviv-region.travel.

Як повідомив начальник управління туризму та курортів департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Роман Теребенець, туристичний портал Львівщини вже успішно працює в тестовому режимі.

"Кожен подорожуючий перед поїздкою складає маршрут і шукає цікаву інформацію про місце відпочинку, - каже Роман Теребенець. - Ми хочемо надати людям максимум корисної інформації про туристичну Львівщину, тому й запустили цей ресурс. Сайт містить рекомендації про те, де туристи, зможуть відпочити, переночувати чи розважитись. Зараз активно наповнюємо розділи необхідною інформацією, всього таких одинадцять: Природа, Культура, Оздоровлення, Активний відпочинок, Де переночувати, Де поїсти, Діловий туризм, Тури, Календар подій, Корисна інформація, Тематичний відпочинок. Усі об`єкти містять контактну інформацію, фотогалерею і їх зручно шукати на інтерактивній карті Львівської області. Дещо затримка зі збором інформації, позаяк об`єктів тисячі й потрібно окремо контактувати з кожним керівником чи власником туристичного об`єкту, щоб  дізнатися  необхідні  дані. Для спрощення роботи, на сайті розміщено реєстраційну анкету Lviv-Region.Travel, яку підприємці можуть самостійно заповнити, а ми уже додамо інформацію на сайт".

За його словами, ресурс слугуватиме інформаційною платформою для промоції Львівщини, допоможе  підвищити популярність та впізнаваність області як в Україні, так і за її межами.  Відтак залучить більше туристичних потоків у регіон, допоможе створити нові туристичні продукти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: