Львівська облрада затвердила ще чотири програми

Депутати розглянули та затвердили Програму газифікації населених пунктів Львівської області на 2016-2018 роки. За таке рішення проголосувало 67 депутатів.

Програма розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов'язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2016 рік викликала бурхливе обговорення в сесійному залі. Депутатів хвилював принцип затвердження переліку доріг, які фінансуються з обласного бюджету. Після майже годинного обговорення 67 депутатів проголосували за цю програму.

Також гостре обговорення викликала Програма підтримки органів виконавчої влади. На запитання депутатів відповідав директор департаменту фінансів обласної державної адміністрації Олег Демків. Зокрема, депутати нагадували чиновникові, що минулого року депутати підтримали аналогічну програму за умови, що це вимушений разовий крок і не буде носити системного характеру. 52 депутати підтримали цю програму.

Також до перерви депутати розглянули Програму підтримки народних домів. Кошти цієї програми будуть скеровані на закупівлю технічного обладнання та костюмів для творчих колективів сільських та селищних Народних домів. За таке рішення проголосувало 78 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: