Львівські депутати обговорять питання спиртової галузі області

Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики депутати розглянули проект рішення про виконання обласного бюджету Львівської області за 2015 рік та взяли його до відома.
Окрім того депутати доопрацювали положення про постійну комісію та повторно скерували його на розгляд постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики обласної ради.

Також на комісії розглянули депутатський запит О. Панькевича та О. Шайдуліної щодо виділення коштів на реконструкцію водозабору та магістрального водопроводу села Суходоли Бродівського району, лист Золочівської міської ради та Дрогобицької районної ради щодо включення проектів до переліку об’єктів по Програмі «Питна вода» на 2012 – 2020 роки у Львівській області. Депутати скерували ці звернення в профільний департамент ЛОДА.

Станом на 14 березня в обласну раду надійшли листи Буської районної ради щодо діяльності Сторонибабського спиртового заводу, Самбірської районної ради щодо діяльності Воютицького спиртового заводу, Городоцької районної ради щодо діяльності Великолюбінського спиртового заводу та Жидачівської районної ради щодо діяльності Гніздичівського спиртового заводу. Питання щодо діяльності підприємств спиртової промисловості Львівщини депутати вирішили перенести на наступне засідання, оскільки ще не зі всіх районів надійшла інформація.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: