На конкурс громадських мікропроектів подали майже двісті пропозицій

Департамент внутрішньої та інформаційної політики  Львівської облдержадміністрації завершив приймати заявки на конкурс громадських мікропроектів. Цьогоріч громадські організації проявили надзвичайну активність та подали майже двісті пропозицій. Кращі з них отримають фінансову підтримку з обласної програми "Молодь Львівщини" та Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства.

Перший етап розгляду ініціатив громадськості відбудеться вже цього четверга, 17 березня. Оцінюватиме пропозиції конкурсна комісія у складі представників громадських організацій, Громадської ради при Львівській ОДА та журналістів.

Наступним етапом буде відкритий захист проектів за участі представників громадськості та засобів масової інформації, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Нагадаємо, 8 лютого 2016 року департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації оголосив два конкурси з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими (молодіжними та дитячими) організаціями та творчими спілками. Для їх реалізації цьогоріч надаватиметься фінансова підтримка з обласної програми "Молодь Львівщини" на 2016-2020 роки (всього передбачено 590 тис грн), а також Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства на 2014-2018 роки (200 тис грн).

Проекти (програми, заходи) для участі у конкурсі подавали інститути громадянського суспільства, які зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: