У Львові на жінку з піврічним малюком з будинку вилили окріп

На Сихові у Львові на жінку з дитиною вилили окріп. Це трапилось вчора, 14 березня, на вул. Вернадського, 34. Жінка з піврічним малюком вийшла на вулицю, як на візочок з висоти вилився окріп. Ймовірно, гаряча рідина була у надутій повітряній кульці. Хто так жорстоко пожартував ‒ мама не встигла розгледіти, адже малюк відразу підняв галас, пише Захід.нет.

Медики, що приїхали на виклик, оглянули дитячий одяг і констатували, що рідина не хімічна. Швидше за все, це була вода, однак малюк отримав 5% опіків тіла 1-2 ступенів важкості.

Зараз мама з сином перебувають у восьмій лікарні. Жінка розповідає, що таке трапляється не вперше: з цього ж будинку хтось кидав у перехожих мандарини та лив холодну воду.

«Візочок був весь мокрий, конверт був весь мокрий. Малий почав дуже сильно кричати. Я зняла з нього ті колготки, ноги були всі червоні. Тоді я швидко запхала дитину під проточну воду. Ми шукаємо свідків. Просили б: якщо хтось щось бачив, подзвоніть, будь ласка, на мій номер телефону. І повідомте, бо правоохоронні органи не хочуть приймати заяву», ‒ розповіла потерпіла Уляна Завадовська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: