У Львові викрили та припинили функціонування підпільного покерного клубу

Як встановили правоохоронці, у ігрових залах одного з покерних клубів, розташованого у приміщенні спортивного комплексу в Франківському районі Львова, всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», відвідувачі отримували послуги азартного характеру під час гри у покер на готівку з виплатою грошової винагороди.

Про це повідомили Дивись.Інфо у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Свою незаконну діяльність організатори клубу маскували під гру у спортивний покер. Взяти участь у азартній грі відвідувачі могли лише отримавши згоду адміністраторів закладу. Сторонні особи мали можливість грати лише у спортивний покер без грошових ставок.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.203 зн.2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170-680 тис.грн.) з конфіскацією грального обладнання.

Під час санкціонованого обшуку, проведеного у приміщенні клубу, правоохоронці виявили та вилучили чотири покерних столи, грошові кошти в сумі три тисячі гривень та сімсот доларів США, виручені від надання послуг,більше тисячі гральних фішок різною номінальною вартістю, чорнові записи та документацію, яка підтверджує злочинну діяльність у сфері надання послуг азартного характер. На момент, коли у зал увійшли правоохоронці, за гральними столами перебувало близько десяти осіб.

Вилучені матеріали та обладнання відправлені на експертизу, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до організації роботи клубу. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: