Від Садового вимагають прозвітувати за будівництво житла для учасників АТО

15 березня 2016 року фракція ВО «Свобода» звернулася до Андрія Садового з вимогою на черговому пленарному засіданні Львівської міськради прозвітувати про стан і терміни будівництва житлових будинків для учасників АТО та членів їхніх сімей на вулиці Під Голоском у м. Львові.

Подаємо текст заяви повністю:

 «Ще 23 квітня 2015 року Львівська міська рада затвердила ухвалу про виділення на вул. Під Голоском земельної ділянки для будівництва багатоквартирних будинків сім’ям загиблих військовослужбовців та учасників АТО.

З міського бюджету на рахунок забудовника – ЛКП «Рембуд» – надійшло вже понад 22 мільйони гривень. Також була затверджена програма забезпечення будівництва та розподілу житла, яка і врегульовує старт будівельних робіт.

Сьогодні тільки на облаштування будівельного майданчика вже використано майже 262 тисячі гривень. Серед інших витрат – заробітна плата охороні – 56 тисяч гривень, незрозумілі господарські витрати, явно завищена вартість проектно-кошторисної документації, підготовки тендеру, технічних досліджень – все це обходиться майже у два мільйони гривень.

Ця сума – практично дві нові квартири для першочерговиків. Складається враження, що міська влада спекулює на війні та попросту відмиває бюджетні кошти.

   Ми вимагаємо від Андрія Садового негайно на черговому пленарному засіданні Львівської міської ради прозвітувати про стан і терміни будівництва житлових будинків для учасників АТО та членів їхніх сімей на вулиці Під Голоском у м. Львові» – йдеться в заяві фракції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: