Департамент екології ЛОДА закликає мешканців Львівщини долучитися до Дня довкілля

У березні-квітні на Львівщині триватиме місячник озеленення, прибирання та благоустрою, а у третю суботу квітня відзначатимуть Дня довкілля. Про це повідомив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Руслан Гречаник, пише прес-служба ЛОДА.

"В рамках проведення місячника з благоустрою особливу увагу приділятимемо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, упорядкуванню існуючих сміттєзвалищ та прилеглих до них територій, які, як правило, є цінними сільськогосподарськими угіддями, - розповів Руслан Гречаник. - Не оминемо увагою й водні об’єкти – від сміття очищуватимемо джерела, прибиратимемо береги річок, озер та ставків. Також упорядковуватимемо території парків, скверів, алей, узбіччя автодоріг насамперед у прикордонних територіях".

Відповідно департамент екології звертається до керівників організацій, установ і підприємств, приватних підприємців, усіх небайдужих громадян активно долучатися до заходів із очищення території наших населених пунктів, усіляко сприяти проведенню природоохоронних акцій та озелененню території всієї Львівської області.

Особливі сподівання у цей період Департамент екології покладає на молодь – школярів, студентів, які своєю участю у природоохоронних заходах не лише сформують відповідальне ставлення до території, а й у майбутньому сприятимуть збереженню належного екологічного стану в межах краю й держави в цілому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: