Польська поліція затримала п’яних машиністів українського поїзда

Двоє машиністів українського вантажного поїзду були затримані у залізничному пункті пропуску Медика, що у Польщі на кордоні з Україною. Обоє залізничників були п’яними, а один навіть намагався перевезти через кордон 86 пачок сигарет, пише Захід.нет.

Як інформує польське телебачення TVN24, про підозрілих машиністів поліцію повідомили працівники охорони польської залізниці у неділю увечері, 14 березня.

«Нас повідомили про те, що двоє машиністів українського вантажного поїзда, який перевозив залізну руду, можуть бути п’яними», - розповідає Богуслава Себастьянська із поліції Перемишля. Підозри підтвердились, коли поліцейські виміряли алкотестером рівень алкоголю у крові машиністів.

33-річний машиніст мав 0,6 проміле алкоголю, а його 24-річний помічник – 1 проміле. Поліцейські також знайшли у помічника машиніста 86 пачок сигарет.

Поліцейські відразу ж затримали обох залізничників і доставили до відділку. Після того, як вони протверезіють і зможуть брати участь у процесуальних діях, їм буде оголошено звинувачення у керуванні поїздом в нетверезому стані. Слідство з’ясує, чи нетверезі машиністи могли своїми діями призвести до залізничної катастрофи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: