У Львові проводять омолоджувальну обрізку дерев

Зараз у Львові триває омолоджувальна обрізка дерев. Триватиме вона приблизно до кінця квітня. Роботи вже проведено на вул Ряшівській, Єфремова, лісній, тощо. Про це пише прес-служба ЛМР.

«На сьогодні ця пора року дозволяє нам проводити, в першу чергу, омолоджувальну обрізку, для того щоб омолодити ті дерева, які цього потребують. Це дозволить продовжити їхній вік, а також оновити значну кількість гілок. Відповідно, дерево набуде естетичнішої форми, буде більш живе і виконуватиме свою природоохоронну функцію на території міста.

Для того, щоб все пройшло якісно, у 2012-2013 році ми проводили навчання спільно з німецьким товариством. Щоб представники виконавчої влади змогли належним чином приймати та дати належну оцінку якості робіт, всі працівники районної адміністрації пройшли таке ж саме навчання. Тобто, коли приймають роботу, вони розуміють, чи її зробили належним чином. Так сама обрізка дерево береже, а не навпаки», - розповів начальник управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

Для обрізки дерев передбачили кошти з природоохоронного фонду у бюджеті.

Обрізку проводитимуть на усіх вулицях Львова. Зараз роботи виконані на вул Ряшівській, Єфремова, Лісній.

Основним завданням на рік є відновлення усіх вуличних насаджень, особливо, у центральній частині міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: