Від Садового вимагають заборонити проведення так званого «Фестивалю Рівності» у Львові

17 березня 2016 року під час пленарного засідання 2-ї сесії Львівської міськради депутати-свободівці звернулися до Андрія Садового та правоохоронних органів з вимогою не допустити в період 19-20 березня проведення у Львові так званого «Фестивалю Рівності». Організатори хочуть реалізувати захід, метою якого є пропаганда та популяризація статевих збочень серед львівської молоді, замаскована під боротьбу з дискримінацією та вимогою узаконення одностатевих шлюбів в Україні.

Наголошуємо, що у Львові відсутня дискримінація за будь-якою ознакою. Кожен повнолітній громадянин може обирати своє майбутнє та висловлювати ту чи іншу точку зору. Проте ніхто не в праві ображати почуття інших громадян своєю аморальною поведінкою. Це суперечить ст. 3, 5, 23, 28 Конституції України.

Вважаємо, що подібні акції спрямовані, передовсім, на руйнування традиційних сімейних цінностей та ображають християн, які складають абсолютну більшість мешканців Львова. Наше місто завжди вирізнялось традиційними та консервативними поглядами, щодо інституту сім'ї та принципів виховання нових поколінь.

Очевидно, що проведення такого роду заходів може суттєво загострити суспільні протистояння та стати причиною дестабілізації ситуації в місті.

Досі немає реакції Львівського міського голови щодо масових заходів 19-20 березня, а відсутність позиції – це відкритий шлях до неконтрольованості ситуації.

«Наголошуємо, що за чинним законодавством за безпеку та спокій у місті повністю відповідальні Львівський міський голова та правоохоронні органи. Їхня бездіяльність може призвести до непередбачуваних наслідків. Ми вимагаємо від Львівського міського голови та правоохоронних органів заборонити проведення так званого «Фестивалю Рівності» 19-20 березня та не допустити будь-яких провокацій у Львові» – йдеться в звернені фракції

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: