Винниківським школярам не дають змоги користуватися автобусом

Шкільний автобус у Винниках перенавантажений мешканцями, котрі перешкоджають перевезенню учнів і педагогічного персоналу. Використання його для перевезення інших категорій громадян заборонено.

Про це повідомив заступник міського голови Богдан Шустер.

«Шкільний автобус у Винниках здійснює перевезення за встановленим маршрутом і розкладом, з посадкою і висадкою дітей і педагогів на передбачених маршрутом зупинках до місць навчання» – зазначає Богдан Шустер, – однак до нас поступають неодноразові звернення мешканців про те, що діти не можуть добратись до шкіл у зв’язку з перенавантаженням автобуса пасажирами нешкільного віку. Тому ми звертаємося до свідомих винниківчан з проханням поважати право учнів, чисельність котрих у Винниках понад 1500 чол., і користуватись міським автотранспортом».

На думку мешканців, така проблема виникла, в тому числі і в наслідок того, що автотранспортні маршрути, які організовує управління транспорту і зв’язку ЛМР, не виконує угоди графіку перевізників маршрутами №№ 5А, 29, 36. Кількість автобусів, яка виходить на маршрути жодного разу, останніми місяцями, не відповідала кількості, вказаній у паспорті. Перевізники не виконують взятих на себе зобов’язань, мотивуючи це нерентабельністю маршруту. Це виглядає досить дивно, тому що перевізники, які виконують перевезення людей з навколишніх сіл, їздять згідно графіку, враховуючи достатню кількість автобусів та часовий інтервал руху і у них не виникає проблем з економічною невигідністю маршрутів.

Нагадаємо, з 21 грудня 2015р., автобус «Школярик» курсує Винниками за графіком, який затвердила Винниківська міська рада за погодженням керівників винниківських шкіл та батьківського комітету.

Перелік зупинок по маршруту автобуса “Шкільний”: Шевченка – Ломоносова : Ломоносова 66 : Ломоносова — кінцева : Забава 84 : Забава-Козацька : Ів.Франка (“Даринка”) : Ів.Франка (“Смакота”) : Ів.Франка – Стрілецька : Ів.Франка (Будинок Творчості) : Школа № 47 : Будівельник.

Графік руху маршруту автобуса «Шкільний»:

1-й рейс 7:20 — по вул.Шевченка – вул.Ломоносова — вул.Забава — вул. Ів.Франка (Будинок Творчості) — 7:40

2-й рейс 7:50 — по вул.Шевченка – вул.Ломоносова — вул.Забава — вул. Ів.Франка (Будинок Творчості) — Будівельник — 8:20

3-й рейс 8:25 — по вул.Шевченка – вул.Ломоносова — вул.Забава — вул. Ів.Франка (Будинок Творчості) — 8:45

4-й рейс 13:30 — вул. Ів.Франка (Будинок Творчості) — вул.Галицька — вул.Івасюка (госпіталь) — Тютюнова фабрика — вул.Шевченка — вул.Ломоносова — вул.Забава — вул.Ів.Франка (Будинок Творчості) кінцева — 13:51

5-й рейс — 17:15 – Школа №47 – 17:20 — Будівельник — 17:25 — Василина – вул.Галицька — вул.Івасюка (госпіталь) — Тютюнова фабрика — вул.Шевченка — вул.Ломоносова — вул.Забава — вул.Ів.Франка (Будинок Творчості) кінцева — 18:00

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: