До Дня рідної мови «FM Галичина» провела патріотичний флешмоб

З нагоди Дня рідної мови, який відзначаємо 21 лютого, файне радіо «FM Галичина» запустила патріотичний флешмоб «Моя мова – моя гордість». Акцією хотіли привернути увагу до важливості збереження та розвитку рідної мови. Протягом місяця умови акції виконало понад півсотні учасників, які записали на відео вірш про українську мову і надіслали його на «FM Галичина». Свої відеороботи слухачі записували на тлі історичних пам’яток не лише України, а й Польщі, Чехії, Сполучених Штатів Америки.

Повідомили Дивись.Інфо у прес-службі радіо. 

До флешмобу доєдналися зірки українського шоу-бізнесу, зокрема Назар Савко, Ірина Доля, Брія Блессінг, Ліля Ваврін, студія «МАГАРИЧ», Віктор Винник лідер гурту «Мері» та ін. Також вірші читали військові повітряного командування «Захід». Найстарша учасниця флешмобу – пані Єва, якій 92 роки і нині вона проживає у Флориді (США). Наймолодшому учаснику акції – 5 років.

19 березня почесне журі визначило переможців патріотичної акції «Моя мова – моя гордість». Вірш Кухлик Павла Глазового, який записали львів’янка Людмила Мандзяк з донькою Ерікою на тлі церкви Матері Божої Неустанної помочі, що у Львові - найбільше сподобалося журі, а від так переможці отримали путівку на двох до Кам’янця-Подільського від мережі агенцій гарячих путівок «Навколо світу». П’ять найкреативніших авторів відео отримали від генерального партнера акції – мережі магазинів «Рукавичка» подарункові сертифікати на покупки. 20 учасників флешмобу, серед яких і діти і дорослі отримали – патріотичні футболки. До речі, всі учасники військові повітряного командування «Захід» тепер також будуть радіти патріотичній футболкам. А всі діти, які взяли учать у флешмобі отримали сертифікати на відпочинок у Дитячій планеті. Акція завершилась, але відео ще й досі відправляють на файне радіо, тому можливо флешмоб матиме продовження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: