Під час Великого посту львів’ян запрошують на зустрічі з духівниками: перший гість – о. Юстин Бойко

З ініціативи команди проекту «Духовна велич Львова», у Львові знову стартують передвеликодні зустрічі з духівниками різних конфесій. Під час Великого посту планують провести 5 реколекційних зустрічей. Перша з них відбудеться у четвер, 24 березня, о 17.00 год. у кафе «Ратуша». Гостем буде єрм. о. Юстин Бойко, монах-студит, настоятель Свято-Іванівської лаври студійського уставу. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Тема реколекційних роздумів – «Соціальні мережі в житті і служінні християнина у часі Великого посту».

Разом з о. Юстином обговорять доцільність користування соціальними мережами у повсякденному житті, а також духовне, соціальне, політичне, капеланське служіння кожного християнина. Тема широка до обговорення, і, крім того, можна буде ставити й інші різноманітні запитання, на які духівник охоче відповість.

«Зустрічі з духовенством, особливо в часі Великого посту, є важливими для самопізнання та кращого розуміння цього періоду приготування до Великодня. Це добра нагода знайти відповіді на актуальні питання, які постають перед сучасними християнами. А також можливість пізнати представників інших конфесій, щоб у такий спосіб зламати усталені стереотипи», - зазначає координатор проекту «Духовна велич Львова» Анна Грапенюк.

Щотижня львів’яни та гості міста зможуть почути настанови та поспілкуватися у дружній атмосфері зі священнослужителями на найрізноманітніші теми.

Запрошуємо усіх зацікавлених до плідного спілкування.

Реєстрація обов’язкова і триває до 23 березня тут: http://goo.gl/forms/XZerqvZcP9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: