Представниця Львівщини Катерина Крива виборола «срібло» турніру всесвітньої серії з карате

Цими днями збірна команда України з карате повернулася з чергового етапу найпрестижнішої серії змагань з карате WKF «Premier League.Karate 1», який відбувся у голландському місті Роттердам. Цей турнір зібрав 778 спортсменів із 59 країн світу, які зійшлися на татамі, щоб визначити найкращих у безкомпромісній боротьбі. Для українських спортсменів це був останній етап з відбору у національну збірну команду для участі у Чемпіонаті Європи (5-8 травня, Монпельє, Франція). У складі української делегації виступали семеро вихованців львівської школи карате. Про це повідомила заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба

Найуспішніше виступила львів’янка Катерина Крива, яка отримавши у попередніх колах перемоги над суперницями із Угорщини, Іспанії, Туреччини та Індонезії, лише у фіналі поступилася із мінімальним рахунком 1:0 чемпіонці світу Олександрі Реччії (Франція), посівши таким чином другу сходинку п’єдесталу у ваговій категорії до 50 кг.

Результати відбіркового циклу, а це 5 місце на PL.K1 у Парижі (Франція), 3 місце у Шарм-ель-Шейху (Єгипет), 2 місце у Роттердамі (Голландія) та 3 місце на Кубку Світу у Лашко (Словенія) дають всі шанси на входження львів’янки до основного складу збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи.

Близьким до бронзової нагороди у категорії до 60 кг. був ще один представник Львівщини Олег Філіпович, який на шляху до «малого фіналу» поступився супернику із Малайзії та посів 7 місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: