У Львові проводять інформаційний пікет за арешт Віктора Медведчука

Сьогодні, 22 березня, у Львові волонтерська мережа «Вільні люди» розпочала  інформаційний пікет за арешт Віктора Медведчука та заборону його організації «Українській вибір», інформує Дивись.Інфо.

За словами координатора мережі «Вільні люди» в західній Україні Андрія Беня, розпочато збір підписів проти Віктора Медведчука, адже "всі знають про його кримінальну діяльність проти України і спільні інтереси з Кремлем".

«Наші вимоги - це притягнення до кримінальної відповідальності Медведчука. Сьогоднішня акція більш інформаційна, аби суспільство і влада почула наші вимоги. Ми починаємо біля ЛОДА, роздаємо листівки, потім розпочнемо в більш в людних місцях», - сказав Андрій Бень.

Додамо, що в рамках кампанії «Медведчук-підарешт» минулого тижня народний депутат України, засновник та співкоординатор Всеукраїнської мережі «Вільні Люди» - Андрій Левус ініціював збір підписів парламентарів під аналогічним зверненням до правоохоронних органів. Крім того, триває збір онлайн-підписів на офіційному сайті «Вільних Людей» за посиланням http://goo.gl/9b5I0F.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: