На підтримку тваринництва з бюджету виділили 50 мільйонів гривень

На підтримку галузі тваринництва з Державного бюджету України виділено 50 млн грн. Про це повідомила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз.

"Бюджетні кошти спрямовуватимуть сільськогосподарським підприємствам, які уже придбали чи будуть закуповувати племінні тварини – велику рогату худобу, свиней та овець, - розповіла Наталія Хмиз. - Слід зазначити, що дана програма передбачає відшкодування за придбані тварини у період з жовтня 2015 року по жовтень 2016 року".

За її словами, сільськогосподарські підприємства можуть претендувати на відшкодування до 50 відсотків вартості тварин. Проте компенсація не може перевищувати певних сум. Зокрема за одну голову великої рогатої худоби відшкодування не може перевищувати 12000 гривень, за свиню – 2400 гривень та за вівцю – 2000 гривень.

Департамент агропромислового розвитку уже розпочинає реалізацію Державної програми підтримки галузі тваринництва. Відповідно, усім бажаючим слід скерувати заявки та необхідні документи у департамент АПР за адресою: м. Львів, просп. В. Чорновола, 57.

З постановою  Кабінету Міністрів України та формою заявки можна ознайомитись на сторінці департаменту в розділі "Програми" на сайті Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: