Троє львів’ян отримали річний запас води

10-22 березня Фонд зелених технологій Greenville проводив акцію «Твоя частка безцінного скарбу», присвячену Міжнародному дню води. Троє львів’ян, які лайкнули акційний пост фонду у Facebook, поділися ним на своїй сторінці та коротко розповіли у коментарях про свій досвід економії води отримали подарунок.

Про це повідомили організатори акції.

«Вода – джерело життя на нашій планеті, без якого не відбувається практично жоден процес у природі. Покрита водою на 71% Земля із відстані здається блакитною, але враження про невичерпність цього ресурсу оманливе. Прісна вода становить не більше ніж 3% від усього об’єму. І навіть ця невелика кількість швидко вичерпується. Вже сьогодні у багатьох країнах люди стикаються із нестачею чистої питної води, вичерпанням чи забрудненням природних водойм. Тому зараз особливо важливо подбати про збереження нашого спільного безцінного скарбу», – наголосили організатори акції.

1992 року Організація Об’єднаних Націй оголосила 22 березня Міжнародним днем води, який має нагадувати про важливість проблем води в усьому світі. Свій внесок у збереження цього природного ресурсу може зробити кожен. Дбаючи про чистоту водойм та економію води у себе вдома, ви уже турбуєтеся про екологію, йдеться у повідомленні.

Підтримуючи тих, хто економить воду, цьогоріч фонд зелених технологій Greenville провів для львів’ян конкурс «Твоя частка безцінного скарбу». Із 2007 року фонд інвестує у майнові права компаній, цінні папери й екологічні будівельні проекти, зокрема, «Добра оселя» та «Місто трав» у Львові. А крім того, дбає про покращення екології міст, висаджуючи дерева, відновлюючи парки та очищуючи водойми.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно було долучитися до сторінки фонду у Facebook, лайкнути акційний пост та поділитися ним на своїй сторінці, а також коротко розказати у коментарях про свій досвід економії води. Серед тих, хто виконав усі умови, розіграли головний приз – три сертифікати на річний запас питної води із доставкою. Учасники акції розповіли, що заощаджують воду приймаючи душ замість ванни, регулюючи напір води та слідкуючи за справністю сантехніки. Долучитися до акції можна було із 10 по 22 березня, а 23 березня оголосили переможців розіграшу. Крім того, найактивніші учасники конкурсу отримали заохочувальні подарунки від фонду «Greenville»: склянки для води, магніти та календарики із закликом берегти воду.

Акція «Твоя частка безцінного скарбу» стала гармонійним доповненням до основних напрямків діяльності фонду із підтримки екологічних проектів та поліпшення екології міста, нагадавши, що турбота про довкілля – у наших руках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: