У Львові відбудеться зустріч із керівником проекту «Армія Гідності»

ПРЕС-АНОНС

Українська армія повинна бути ГІДНОЮ!

24 березня 11-00   вул. Винниченка, 18

(ОДА, мала сесійна зала)

м. Львів

 

         Відбудеться зустріч із керівником проекту «Армія Гідності» громадсько-політичного руху В. Наливайченка «Справедливість» - Тарасом Костанчуком.

Армія, яка зараз існує – це неподобство, її не можна називати нормальною армією, тому що у нас негідні умови служби, озброєння і командування… Сьогоднішні умови, в яких перебувають наші воїни – не просто жахливі, вони неприпустимі!

Ми знаходимось в стані війни, а наші бійці не мають належного забезпечення. Командування дискредитувало себе своєю непрофесійною діяльністю під час проведення масштабних та надважливих операцій на сході країни – ІЛ-76, Іловайськ, Дебальцеве, ДАП, Савур-Могила та інші. Система керівництва армії потребує реформування!

Але сьогодні, оскільки йде війна, ми повинні робити все, щоб допомогти тим бійцям, які стримують ворога! Це означає – забезпечувати хлопців сучасними приладами та амуніцією, допомагати із медичними засобами тощо. Держава цим всім їх не може забезпечити через свою корумпованість.

 «Армія гідності повинна стати нормою для України! Тому ми будемо наполягати на її реформуванні, щоб повністю змінити систему військового керівництва, підготовки бійців, перейти на контрактну службу та створити резервну армію! Державна армія повинна бути дієздатною, вмотивованою, озброєною, одягненою, ситою  і оплаченою!», - керівник військово-патріотичного об’єднання учасників АТО «Справедливість» Тарас Костанчук.

Запрошуємо журналістів! Телефон для акредитації: (066) 814 49 19

Довідка:

Тарас Костанчук – ветеран батальйону «Донбас», командир штурмової групи, керівник ГО «ВПО учасників АТО «Справедливість». Справжній захисник України, який пройшов Майдан, і відразу після того, як розпочалась антитерористична операція на Донбасі - відправився на фронт. Пройшов бойовий шлях від Артемівська, де очолив оборону батальйону під час першого бойового хрещення, через Попасну, Лисичанськ, Мар’їнку до Іловайську.  З генералом Хомчаком планував звільнення Іловайська, потім очолив штурмову групу, що дійшла до комендатури ДНР Іловайську.

Під час подій в Іловайську Тарас Костанчук потрапив в оточення, але вирвався звідти, врятувавши пораненого товариша, хоча і сам був серйозно поранений і контужений. За цей подвиг Тараса Костанчука представлено до Ордена «За мужність» 1-го ступеня.

Після повернення із зони бойових дій Тарас Костанчук разом із побратимами заснував громадську організацію «Об’єднання учасників АТО «Справедливість», головною метою якої є боротьба із свавіллям чиновників, корупцією, а також допомога  колишнім учасникам АТО і всім іншим людям, які потребують допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: