У Львові правоохоронці затримали групу злодіїв-"гастролерів"

Працівники Франківського відділу поліції протягом двох годин після вчинення злочину встановили особи та затримали чотирьох зловмисників, котрі обікрали квартиру 46-річного місцевого мешканця.

За словами потерпілого, сталося це 23 березня близько четвертої години дня. Невідомі особи, зламавши замки на вхідних дверях, проникли до помешкання та викрали звідти телевізор «Філіпс», два фотоапарати, відеокамеру та інші речі.

Через дві години після звернення власника квартири поліцейські встановили особи зловмисників, котрі причетні до скоєння злочину. Це 27-річний житель Донецької області та троє іноземців, які тимчасово проживають в Україні. Старшому із них 36 років, молодшому – 27.

Усі зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: